ONTMOET ONS TEAM

 

Wie zijn wij? En waarom bent u bij ons aan het juiste adres? Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor!

​​​​​​​​​​​​​​

Team Pinot

Martijn Roos

EIGENAAR & SOMMELIER

"Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot; de namen kennen we allemaal wel, maar hoe smaken ze nu precies en waar komen de mooiste vandaan? En waarom smaakt die ene nou hemels bij dat gerecht en die andere niet?

Met gasten hun smaak ontdekken en ze wegwijs te maken in de wereld van wijn is voor mij het mooiste wat er is. En waar begin je op die reis? Met een glas bij Pinot!"

Kelly Roos - Koutstaal

MEDE-EIGENAAR  & ACHTER DE SCHERMEN

"Met een man als sommelier kun je natuurlijk haast niet anders dan van wijn gaan houden. Begon ik als tiener nog voorzichtig met een mierzoete witte wijn (met ijs... I know...), nu kan het me niet 'droog', 'vol' en 'complex' genoeg zijn! Na een half jaar in een van de meest prachtige wijnregio's van Zuid-Afrika te hebben gewoond ben ik verslingerd geraakt aan Nieuwe Wereld wijnen. Maar er gaat voor mij stiekem niets boven een goede Champagne of Bourgogne."

Casper de Kort

CHEF-KOK

"Van kleins af aan ben ik al aan het koken. Er staat zelfs een foto bij mijn ouders thuis dat ik op een krukje al achter de pannen sta. Na verschillende bedrijven te hebben gehad zoals Wolfslaar en Hofstede de Blaak om ervaring te krijgen in de luxe keuken en in de Taverne Paulus om me als chefkok te ontplooien, werd het tijd om deze ervaringen te bundelen en dit tot uiting te brengen bij Wijnbar Pinot. De zoektocht naar mooie smaakcombinaties houdt naar mijn mening namelijk niet op bij de producten op het bord, juist de wijnspijs combinatie is van essentieel belang. Ik hoop samen met het team u een verrassende en culinair uitdagende avond te verzorgen met de mooie wijnen die wij serveren als leidraad!"

Stijn Hagenaars

KOK

"Mijn naam is Stijn, ik ben 27 jaar en werk sinds kort bij wijnbar Pinot in de keuken. Afgelopen mei ben ik naar Breda verhuisd, omdat ik weer terug wilde naar de gezelligheid van Noord-Brabant. Hiervoor heb ik 5 jaar in de horeca in Rotterdam gewerkt. Ik ben in de keuken opgeleid en langzaam aan doorgegroeid. Eerst als leerling of kok in verschillende restaurants en daarna als kok in de banqueting. 

Na een paar weken kan ik al zeggen dat ik me heerlijk op mijn plek voel bij Pinot. Er valt veel te leren en we gaan er een mooie tijd van maken met het nieuwe team."

Pim Maas

LEERLING KOK

"Eten heeft voor mij altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het maakt mensen blij en verbindt ze. Nadat ik 2 jaar terug gekozen heb om het vak te gaan leren is mijn passie hiervoor alleen nog maar meer gegroeid. Het mooie van Pinot is echter dat de wijn centraal staat. Hierdoor ga je anders kijken naar recepten en leer je veel over wijn-spijs combinaties. Een mooie en leerzame uitdaging!"

WIJNBAR PINOT

Grote Markt 46,

4811 XS Breda

 

Telefoon: 076-5329077

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag open vanaf 16.00 uur en

zaterdag en zondag al vanaf 14.00 uur.

Adres:

Grote Markt 46

4811 XS Breda

  • w-facebook

© 2013 Wijnbar Pinot 

Proudly made by Kelly Koutstaal