LA PINOTHEQUE

 

Onze nieuwe wijnkelder en proeflokaal is geopend :

- op zaterdagavond om 19.00 uur voor het 5-gangen Pinotheque menu

- voor onze maandelijkse 10x proeverijen en voor wijnmakersdiners

- op aanvraag voor groepen tot maximaal 30 personen voor o.a. borrels, verjaardagen, bruiloften, masterclasses, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en nog veel meer. 

‘La Pinotheque’

Vorig jaar hebben wij de oude stoffige ongebruikte gewelvenkelder onder het pand tot een super gave exclusieve wijnkelder en proefruimte verbouwd! We kunnen naast de gezellige borrels, high wine’s en avondvullende diners in het restaurantgedeelte nu ook in de kelder je alles over onze passie voor wijn laten ervaren. Met plaats voor zo’n 1500 wijnflessen wordt ‘La Pinotheque’, zoals de wijnkelder gaat heten, de jongens- (of meisjes)droom van iedere wijnliefhebber!

 

De proefruimte is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 30 personen. Zo is het bijvoorbeeld een leuke locatie voor kerst- & nieuwjaarsborrels, vergaderingen, verjaardagen, bruiloften, zakendiners en nog veel meer. Ook zal ‘La Pinotheque’ benut gaan worden voor Pinot’s maandelijkse 10x proeverijen en wijnmakersdiners. In samenwerking met Wijnstudio.nl zullen er in ‘La Pinotheque’ ook op doordeweekse avonden wijncursussen op WSET niveau gegeven worden.   

 

Maar.. op zaterdagavond is het voor iedereen mogelijk om de sfeer te komen ervaren in ‘La Pinotheque’! Op de zaterdag geldt in de wijnkelder namelijk het Franse ‘table d’hôte’ concept. Vooraf reserveer je je plaatsen aan de grote luxe bartafel, iedereen neemt dan om 19.00 plaats en de rest van de avond wordt het genieten met zijn allen! Martijn zorgt op deze prestige avonden voor een super de luxe ervaring met heerlijke pure gerechten en wijnen die je niet snel meer zult vergeten! De all-in prijs voor dit 5 gangen Pinoteque-menu bedraagt €97,50 p.p. incl. tafelwater, wijnen en koffie/thee toe. 

Om te reserveren voor onze maandelijkse 10x proeverijen op de zondagmiddag  of andere speciale events kunt u hieronder doorklikken:

Show More
WIJNBAR PINOT

Grote Markt 46,

4811 XS Breda

 

Telefoon: 076-5329077

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag open vanaf 16.00 uur en

zaterdag en zondag al vanaf 14.00 uur.

Adres:

Grote Markt 46

4811 XS Breda

  • w-facebook

© 2013 Wijnbar Pinot 

Proudly made by Kelly Koutstaal