MENU & WIJNKAART

 

Gezellig samen genieten van lekkere hapjes en bijpassende wijnen, dat is waar het bij Pinot om draait. Onze sommelier adviseert u graag, maar het staat u uiteraard ook vrij om zelf een selectie te maken uit al dit lekkers. 

Bekijk hieronder onze menukaart:

Wijn neemt bij Pinot een prominente plaats in: niet alleen is het een belangrijk onderdeel van iedere maaltijd, maar het is tevens de inspiratie voor onze chef bij het samenstellen van de menukaart. Wij houden er zelf van om zoveel mogelijk bijzondere combinaties te kunnen proeven en dagen u uit om hetzelfde te doen. Of u nu komt voor een borrel, een high wine, een afzakkertje of een uitgebreid diner: bij Pinot kunt u alle kanten op. Wij werken met dagverse pure producten en streven ernaar om u zoveel mogelijk uitdagende wijn-spijs-combinaties te bieden.

De menukaart wordt iedere twee maandendoor de keukenbrigade aangepast, zodat we met zoveel mogelijk seizoensproducten kunnen werken.

 

Wij bij Pinot houden van wijn, dat moge duidelijk zijn. Een passie die wij zeer graag met u delen! Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde druif, probeert u graag eens iets nieuws, of laat u zich liever verrassen? De keuze is aan u, onze sommelier adviseert u graag!

 

Via onderstaande link komt u ook direct terecht bij onze wijnkaart. En die is gerust divers te noemen: bij Pinot serveren we wereldwijnen. Wij stellen ons aanbod samen uit toppers van over de hele wereld. Tevens hebben wij onze 'Pinot's Prestige' wijnen op de kaart staan, waarbij dmv het CoraVin systeem ook grote namen per glas kunnen worden geschonken voor u!

Maar ook voor de gasten die niet zo wild zijn van wijn hebben wij genoeg lekkers om van te genieten: van diverse speciaalbieren tot gewoon een heerlijk glaasje fris, een sapje of een goede kop koffie of thee. 

Ps. Kijk bij het tabblad 'La Pinotheque'  ook eens naar ons 5-gangen Pinotheque menu, onze speciale wijn-spijs-avond in de wijnkelder op de zaterdag!

WIJNBAR PINOT

Grote Markt 46,

4811 XS Breda

 

Telefoon: 076-5329077

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag open vanaf 16.00 uur en

zaterdag en zondag al vanaf 14.00 uur.

Adres:

Grote Markt 46

4811 XS Breda

  • w-facebook

© 2013 Wijnbar Pinot 

Proudly made by Kelly Koutstaal